Ignition ON!

Electrificarea şoselelor intră într-o nouă fază. Apar deja nume noi într-un domeniu care se va tot dezvolta
TWAICE și Analog Devices Colaborează pentru o mobilitate electronică mai durabilă

Munchen, Germania, 2 septembrie 2021. Expertul în software-ul de analiză a bateriei TWAICE a anunțat astăzi o colaborare cu Analog Devices Inc., un furnizor important de semiconductori și furnizor de soluții software, pentru a da un nou impuls optimizării ciclului de viață al bateriei. Combinația unică a tehnologiei ultramoderne a senzorilor Analog Devices și a conectivității wireless cu software-ul de ultimă oră de analiză al bateriei TWAICE va aduce beneficii clienților din sectoarele mobilității și energiei. Alianța va avea un rol esențial în reducerea semnificativă a riscurilor și rechemărilor în garanție, optimizarea duratei de viață a bateriei și îmbunătățirea valorii bateriei.
Duo puternic pentru mai multă durabilitate

Analog Devices este un lider global în proiectarea, fabricarea și comercializarea unui portofoliu larg de soluții de procesare a semnalului mixt analogic și digital de înaltă performanță utilizate în aproape toate tipurile de dispozitive electronice. De asemenea, este lider de piață în soluțiile de gestionare a bateriilor. Colaborarea cu compania de software TWAICE din München, a cărei platformă software oferă soluții de analiză completă a bateriei, va permite optimizarea întregului ciclu de viață al bateriei.
Mobilitatea se află într-un punct de inflexiune, cu grupuri de propulsie electrificate care înlocuiesc motoarele cu combustie. Începând cu 2035, vor fi eligibile pentru înmatriculare în Europa doar mașinile noi cu emisii zero. Fiabilitatea și economia bateriilor sunt esențiale în desfășurarea pe scară largă a energiilor regenerabile și a vehiculelor electrice. Performanța bateriei și durata de viață joacă un rol cheie în sustenabilitatea soluțiilor în care sunt implementate, însă evaluarea acestora este deseori provocatoare. „Datele de precizie combinate cu analiza predictivă avansată a bateriei vor arunca lumină în întuneric, ceea ce este crucial în deblocarea potențialului încă nedescoperit de-a lungul întregului lanț valoric”, a declarat dr. Stephan Rohr, co-CEO TWAICE.

O colaborare pentru a aborda întregul ciclu de viață
„Bateria este sursa de energie pentru fiecare vehicul electric și este, de asemenea, un atu valoros”, a declarat Patrick Morgan, vicepreședinte auto la Analog Devices. „Împreună cu TWAICE, oferim soluții holistice inovatoare pe toată durata de viață a bateriei, care creează valoare semnificativă pentru clienții noștri și susțin o economie circulară.”
Extinderea lanțului valoric

Scopul colaborării este de a oferi o soluție holistică a ciclului de viață pentru producătorii de automobile cu hardware și software integrate. O soluție completă end-to-end va fi furnizată, cu măsurători de ultimă generație ale bateriei furnizate printr-un sistem de gestionare a bateriei fără fir. Tehnologia senzorilor Analog Devices oferă date și o calitate a datelor indisponibilă anterior. TWAICE poate genera informații esențiale despre performanța bateriei dorită de companiile auto din întreaga lume. Integrarea senzorului și a soluțiilor de comunicare ale dispozitivelor analogice creează o bază de date ideală. Prognozele rezultate permit declarații calificate în orice moment al ciclului de viață al bateriei cu privire la valoarea și utilizabilitatea acesteia.
„Colaborarea cu Analog Devices este o etapă decisivă pentru noi în lărgirea abordării către clienții majori și lansarea pe piață globală a produselor nou dezvoltate, întrucât compania are zeci de ani de expertiză pe piață și o mare organizație de vânzări în industria automobilelor și a energiei”. a spus dr. Michael Baumann, co-CEO TWAICE.
Despre TWAICE
TWAICE oferă software de analiză predictivă care optimizează atât dezvoltarea, cât și funcționarea bateriilor litiu-ion. Tehnologia de bază a TWAICE este software-ul său digital digital – care folosește inteligența artificială pentru a determina starea de sănătate a bateriei și pentru a prezice îmbătrânirea și performanța. Acest lucru permite sistemelor complexe de baterii să fie mai eficiente, durabile și fiabile. Fiind un furnizor de frunte de software de analiză a bateriilor pentru companiile globale de mobilitate și energie, TWAICE sporește longevitatea, eficiența și sustenabilitatea produselor care conduc economia de mâine. Mai multe la www.twaice.com.


Despre dispozitive analogice
Analog Devices, Inc. operează în centrul economiei digitale moderne, transformând fenomenele din lumea reală într-o perspectivă acționabilă cu suita sa cuprinzătoare de semnal analog și mixt, managementul energiei, frecvență radio (RF) și tehnologii digitale și senzori. ADI deservește 125.000 de clienți din întreaga lume cu peste 75.000 de produse pe piețele industriale, de comunicații, auto și de consum. ADI are sediul în Wilmington, MA. Accesați http://www.analog.com.