IAA2021: ElectroMobility!

ElringKlinger deschide orizonturile abordării noilor tehnologii
Dettingen / Erms, München (Germania), 1 septembrie 2021

Prezența lui ElringKlinger la IAA Mobility 2021 (7 – 12 septembrie 2021, Messe München) se va concentra pe soluții pentru toate tipurile mobilitate. De exemplu, compania va prezenta elementele esențiale ale produselor din domeniul tehnologiei bateriilor și a celulelor de combustibil, dintre care unele vor fi prezentate în mod realist într-un vehicul demonstrativ. Dar vor fi prezentate și soluții inovatoare pentru motorul clasic/tradițional, dispariția căruia nu va fi instantanee.

Furnizorul de componente auto ElringKlinger, bine reprezentat la nivel internațional, joacă un rol semnificativ în conturarea schimbărilor din industria auto. „Lucrurile progresează într-un ritm considerabil. Megatendința electromobilității se dezvoltă atât în direcția bateriilor cât și a celulei de combustibil. Este cea mai mare platformă globală de mobilitate: prezentăm portofoliul nostru extins, inclusiv motoare cu ardere internă, pentru vizitatorii comerciali din întreaga lume “, spune dr. Stefan Wolf, CEO al ElringKlinger AG. Standul expozițional al companiei (B21) este situat în Sala B3. Vom onora invitația de a vizita standul și de a intra în profunzimea unui domeniu fascinant.

Diverse produse pentru mobilitate cu emisii zero vor fi instalate într-un vehicul demonstrativ, care poate ilustra momentul zero, cu primele strădanii în materie, dar și soluții pentru generațiile actuale și viitoare de vehicule. Punctele de atracție ale standului includ diverse platforme de stive de celule de combustibil ale unui joint-venture EKPO Fuel Cell Technologies, înființată cu Plastic Omnium. „Subliniem pretenția noastră de a fi un furnizor de servicii complete pentru pilele de combustibil și componentele utilizate în autoturisme, dar și vehicule comerciale ușoare, camioane și autobuze”, explică Dr. Wolf.

Depozitarea eficientă a energiei este considerată o cheie la fekl de importantă ca producerea ei. Vehiculele electrice au nevoie de energie și de mediul ideal de stocare a ei. ElringKlinger oferă componente, module, precum și sisteme complete de stocare în baterii și le va prezenta și la IAA Mobility. ElringKlinger își va prezenta, de asemenea, expertiza în unitățile de acționare electrică (EDU) din München. Două EDU-uri sunt instalate în vehiculul demonstrativ, fiecare pe punțile față și spate. „Cu soluții gata de producție din domeniile tehnologiei bateriilor și a transmisiei, completăm perfect portofoliul nostru pentru celule de combustibil și, prin urmare, suntem în cea mai bună poziție posibilă”, a spus. Dr. Wolf.

Inovațiile pentru motorul modern cu ardere internă – de exemplu sisteme de ecranare termică și acustică, precum și garnituri de chiulasă și piese dinamice de precizie – completează oferta de la un stand pe care pasionații nu-l pot ignora. IAA Mobility va fi mai puțin despre mașini, va fi mai ales despre soluțiile aferente lor! Echipajul nostru pornește la drum joi, în cea de-a 2-a zi de Septembrie. Fiți pe fază: se (și) filmează! Revenim cu detalii în cel mai scurt timp!