Salonul Auto București ca-n vremurile bune!

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIV-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 20 – 30 octombrie 2016 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.

Este elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor si singurul eveniment auto din Romania sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

25 de premiere nationale, automobile venite direct de la Frankfurt si peste 200 de modele auto au fost expuse la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2015! Cele mai noi modele auto de la: BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo. Între 10 și 16 septembrie se desfășoară Salonul Auto de la Paris, după care Bucureștiul poate fi un fel de… Dacă doriți să revedeți!

 

Leave a Reply