BMW Inside Future Concept CES Vegas 2017

BMW modeleaza viitorul mobilitatii prin solutii si inovatii revolutionare din punct de vedere tehnologic in domenii precum interfata om-masina, condusul autonom, conectivitatea inteligenta si designul interior. In cadrul editiei 2017 a Consumer Electronics Show (CES), Las Vegas 2017, constructorul german prezinta o gama larga de produse si servicii noi care vor sta la baza unei schimbari radicale a mobilitatii in viitorul foarte apropiat. Fireste, designul trebuie sa tina si el pasul dar de aceasta data accentul nu trebuie pus pe aspect.

Este o anticipare a viitorului pe termen mediu, nu este un concept pentru ziua de maine.  Dar in 2020 cam asta va fi pe piata.

Toate efortuile converg spre o mai mare libertate si placere de a conduce.  Habitaclul este privit acum ca un spatiu destinat special comunicarii si actiunii. De exemplu scaunele confortabile sunt asimetrice si favorizeaza desfasurarea activitatilor multimedia. Persoanele aflate in masina pot face diverse lucruri fara sa le pese de traffic, de semafoare, de ambuteiaje si asa mai departe, daca vor, se uita la un film, asculta muzica sau se relaxeaza, joaca in retea sau ce vor ei sa faca.

Socializarea capata alte valente chiar si timpul devine intelligent: este i time.

Leave a Reply